Natura si minunile ei

Despre Noi

Noi suntem Sergiu & Gabriel Dumitru. Am inceput aceasta activitate acum cativa ani, cand tatal meu Gabriel a achizitionat capsuni urcatori de la o firma, mai mult din curiozitate, iar de la acele capsuni am ajuns sa avem peste o suta de diferite plante, care mai de care deosebite si frumoase!

Muncim in fiecare zi, facand ceea ce ne place si suntem bucurosi ca impartasim aceasta pasiune cu multe alte persoane si ne face o deosebita placere sa oferim ceea ce avem si altora. Totodata incercam sa ne imbogatim gradina cu tot ce ne ofera natura .

Plante_Deosebite_Gabriel_Dumitru

Gabriel Dumitru

Aceasta pasiune pentru plante foarte speciale mi-a fost deschisa de achizitia unor capsuni urcatori. Am fost foarte curios la vremea aceea cum pot capsunile sa creasca precum o rosie (ca planta). De la aceste casuni urcatori am ajuns sa caut plante care mai de care speciale ce pot fi gasite oriunde in lumea aceasta mare.

La momentul de fata am ajuns sa am plante foarte deosebite si am incercat sa le adaptez la conditile noastre din Romania.
Daca si tu esti pasionat si iti doresti sa ai ce ne poate oferii natura mai frumos, poate noi putem sa te ajutam. La fel daca consideri ca ai o planta mai deosebita contacteaza-ne si poate reusim sa facem un schimb de plante.

Sergiu Dumitru

Numele meu este Sergiu Dumitru, sunt pasionat de retelistica si imi place sa aprofundez tot ce apare nou in tehnologie.In timpul liber imi ajut parintii cu aceasta minunata pasiune a noastra.

Natura este foarte bogata si incerceam sa ne facem si noi o mica “comoara” si ne bucuram cand reusim sa achizitionam o planta speciala pe care nu o avem si am ajuns sa avem plante ce se gasesc in America pana in Asia. Totusi cateva dintre aceste plante nu s-au adaptat la conditiile de la noi si incercam sa aflam cat mai multe despreaceste domeniu foarte placut.

Dumitru-Sergiu